Figurant 

Ved at bruge mig som figurant har du mulighed for at have et trygt rum hvor du kan kaste dig ud på dybt vand uden at drukne. Inden du skal ud i den virkelige verden.

Mike Kevin Olesen Vindere af dm sosu skills 2020


Lene er en figurant som udviser exceptionel professionalisme og faglig kendskab, på en måde hvor det bliver virkelighedstro på et niveau som, var det taget ud fra den virkelige verden.

Jeg har haft den fornøjelse at møde Lene som figurant 2 gange, hvor hun har ageret 2 forskellige personligheder. Der har hun udvist kendskab til flere forskellige faglige- og patientverdener, som viser at, Lene er en figurant som kan agere mange forskellige, men stadig med samme professionalisme og faglige kendskab. Jeg har haft fornøjelsen af at agere professionel omsorgsperson overfor Lene, i 2 af hendes figurantroller, og hun har givet mig muligheden for at udvikle mig selv som person og som professionel, da hun leverer en figurant som agerer, som en tro kopi af den virkelige verden. Så flot!

Som figurant bruger jeg min indlevelsesevne og min faglige erfaringer fra min mange års erfaringe i socialpsykiatrien til at agere det menneske jeg skal representer. Det kan være mennesker med bestemte diagnoser eller mennesker der kan være i chok over at få af vide at de har midstet en af deres kære osv. Som figurant mærker jeg blandt andet efter om du er nærværende, lytter til mig, tør at give noget af dig selv og jeg har tillid til dig og agerer ud der fra.